sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mestaritontun lauluista tykättiin!

Lauluesitykset keskiviikkona olivat vallan huikeita! Sekä Suomen lastenkirjakauppa että Annantalo ovat tärkeitä ja hienoja lastenkulttuurikohteita ja oli suuri kunnia olla esittämässä kriittiselle mutta innokkaalle yleisölle pari Mestaritontun laulua. Kaikki läsnä olleet vakuuttelivat, että kyllä musiikkimateriaali oli kerrassaan niin upeaa, etteivät meinaa malttaa odottaa ensi-iltaa! Mekään emme malta. Muistakaa tekin siis ostaa mahdollisimman pian liput! Se käy tästä linkistä.

Kaikista jännintä ehkä oli se, että Annantalossa kirjakeskiviikon tapahtumapaikkaan mennään vaatekomeron läpi - vähän niin kuin astuisi oikeaan satumaahan! Lastenkirjakaupassa taas lavalle vie kaunis, valkoinen satusilta.

Kuultua:

"Tämä oli hyvä. Mä tykkäsin."
"Mä olen kyllä enemmän rokkimiehiä."
"Hei Jenny, mä olen Julia!"

Nähtyä:

- Dennis, noin kuusi vuotta, nostaa kädet korvilleen ja irvistää
- Pieni Julia, noin kaksi vuotta, nousee seisomaan ja taputtaa
- lettipäinen tyttö, noin kuusi vuotta, halaa Jennyä polvien kohdalta lauluesityksen jälkeen

Annantalon kirjakeskiviikossa. Pirkko Suomen Isovanhemmat ry:stä oli juuri lukenut Mestaritontun seikkailut -satua. Tonttutiimi jatkoi omalla musiikkiosuudellaan.
Esitykseen sisältyi tietysti myös suurien tunteiden tulkitsemista, mikä vangitsi yleisömme huomion.


Värityskuvaflaijerit saivat suuren suosion. Suomen lastenkirjakaupassa esitystä katsomassa ollut päiväkotiryhmä päätyi ääriviivoista viis veisaavaan ja yksiväriseen, postmodernin minimalistiseen väritystyyliin.

Näin suloinen paikka on Suomen lastenkirjakauppa. Sieltä saa myös ostaa Mestaritontun seikkailuja!

Lastenkirjakaupan satuhylly.

Haluaisin myös muistuttaa teitä siitä, että meillä on käynnissä muistelut! Muistonsa voi jakaa tänne. Vastanneiden kesken arvomme lippupaketteja Mestaritontun seikkailut -esitykseen! Nyt siis kaikki muistin sopukoita kaivelemaan.

1 kommentti:

  1. Vitsi miten kivalta kuulostaa. Oi jospa oisin voinut olla mukana! :)

    VastaaPoista