tiistai 27. maaliskuuta 2012

Esityskausi on käynnissä!

Hei, rakkaat ystävät!

Mestaritontun seikkailuiden kolme ensimmäistä esitystä ovat olleet menestys! Mestaritonttu on saanut kehuja yli odotusten ja äyräiden. Vielä ehtii ostamaan oman lippunsa Lippupalvelusta tai Malmitalolta!

Sammaleinen ja Mestaritonttu Sammaleisten perintötilan mökissä.
Kuva Mirka Aitonurmi.

Sammaleinen, Pataposki ja Luutalempi... ja seitsemän virvatulta!
Kuva Mirka Aitonurmi.

Tarinan pääpahis Julma-Kumma. Kuva Mirka Aitonurmi.

Prinsessa Päivikki. Kuva Suvimarja Halmetoja.

3 kommenttia:

  1. Mestaritonttu-satu on minulle rakas, olen lukenut sen monta kertaa lapsena ja nyt luimme sen kuusivuotiaan poikani kanssa iltasaduiksi alkuvuodesta.

    Kävimme tänään katsomassa näytöksenne ja en voi muuta sanoa kuin että mahtavaa työtä! Hienoja laulajia ja näyttelijöitä tiimissänne, hyvää jatkoa ja kiitos mahtavasta elämyksestä!

    VastaaPoista
  2. Upea, ammattitaitoinen esitys! Kaikki oli kohdallaan: näyttelijäsuoritukset, laulut, lavastus, dramatisointi ym. Kiitos!

    t. Tuomas 6 v., Ilona 8 v., Veera 6 v. ja Viljami 7 v. + 2 x äidit

    ps. Lapsiyleisöä hämmensi kovasti näyttelijöiden kavereiden äänekäs hohotus yleisössä usein täysin "väärissä" kohdissa. Siis kohdissa, joissa lapsiyleisön mielestä ei ole mitään hauskaa, eikä ole tarkoituskaan. Oman kaverin ammattitaitoinen näyttelijätyö hassuissa vaatteissa ja joskus huvittaviakin vuorosanoja dramaattisesti lausuen saa toki huvittaa, mutta käytöstavat ja tilannetaju olivat nyt täysin unohtuneet näiltä muutamalta itseään korostavalta hohottajalta yleisössä. Ikävästi meni tunnelma pilalle muutamassa kohdassa heidän moukkamaisen käytöksensä takia.

    VastaaPoista
  3. Työryhmän edustajana, kuitenkin vain omasta puolestani, esitän pahoittelut kyseisten katsojien käytöksen vaikutuksista katsomiskokemukseen. Juuri näistä mainitsemistasi syistä johtuen myös oma oloni esiintyjänä näyttämöllä oli hyvin tukala. Meidän nuorten teatteriopiskelijoiden olisi syytä muistaa rajamme, niin "omaksi" paikaksi kuin teatterikatsomon itsellemme tunnemmekin.

    Lämmin kiitos palautteesta, hienoa kuulla että piditte esityksestä! Toivottavasti innostutte käymään teatterissa jatkossakin!

    VastaaPoista