tiistai 14. helmikuuta 2012

Luutalemmiskelyä ja Pataposkettomuuksia

Olemme pohtineet paljon mitä on kuuluisuus. On varmaa, että ensimmäisen Mestaritontun seikkailut -esityksen jälkeen, näyttäydyttyämme lavalla teoksen noitina, elämämme muuttuvat täysin. Voimmeko enää käydä rauhassa ruokaostoksilla lähikaupassa? Saammeko iltaisin rauhaa fanilaumalta, joka huutaen vaatii Pata-Poskea ja Luuta-Lempeä näyttäytymään?


Yksityiselämästä luopuminen on suuri uhraus. Ei enää kiireettömiä kävelyretkiä keskustan väenpaljoudessa tai postinhakua verkkareissa. Sielumme silmin voimme nähdä, kuinka torilla lapsen silmät syttyvät ja hän sanoo: "Äiti, tossa on Pataposki ja Luuta-Lempi!", sillä ei tule olemaan lasta joka ei tuntisi nimeämme.


Olemme silti valmiit uhraamaan tämän kaiken ystävämme Jennyn ja muun työryhmän hyväksi, esitys on sen arvoinen. Tiedämme, että meistä tulee populäärijulkkiksia, suuria kuuluisuuksia joita toimittajat ja kuvaajat vainoavat, ja joiden jokaista liikettä juorulehdistön lukijamassat seuraavat.


Mutta me olemme valmiit tähän!


Olemme valmiit siihen, että kaikkialla minne kuljemme, väkijoukot kerääntyvät yhteen nähdäkseen vilauksen meistä, vaatiakseen loitsuja ja luudalla lentoa! Olemme valmiit siihen, että valtioiden päämiehet lähestyvät meitä neuvonantajineen, jotta saisivat osuutensa kahden vanhan noidan viisaudesta! Olemme valmiit kohottamaan päähämme Universumin Upeimpien olentojen kruunut, joiden jalokivet kalpenevat kasvojemme vehreyden rinnalla!


Kyllä, täältä tulevat Pataposki ja Luuta-Lempi.


Nöyrin terveisin, vilpittömästi teidän:


Näyttelijät: Satu (Pataposki) ja Katiana (Luuta-Lempi)




2 kommenttia: